Thursday, December 27, 2012

:)

I Luv U

     Latest pic from us.. hahaa.. Semalam merupakan birthday bestie aisha yang dekat sekolah Hidayah. Serius rindu sangat-sangat sama dia. Bila agaknya SMAF dapat berkumpul ek? Erm.. Apa-apa hal pun 
HAPPY BIRTHDAY to SITI FARAH RAZIMAN
 I'Allah nanti bila aisha balik JB, kita celebrate birthday sama-sama k? 

       Nak dijadikan cerita.. Minggu nie balik U dengan berat hatinya sebab aura cuti sudah kembalikan. Kelas untuk Minggu nie ada 3 je iaitu kelas Akidah Ketuhanan, TechCom dan Lab Kimia. Kelas lain batal. Tak nak macam.. err... Asal tak batal je semua? Alang-alang meyh.. hehe... 

       Semalam lepas kelas Akidah Ketuhanan, aisha luangkan masa dengan si dia dekat library. Apa kitorang buat? Siapkan summary kimia dan layan movie je. Bunyi cam tak ada apa-apa sangat kan? Tapi kenyataannya memang best. Dalam jam 5, kitorang gerak pergi taman. Memandangkan pasar malam dah buka, kitorang jalan-jalan dekat pasar dulu sebelum singgah McD. Nama pun jalan-jalan kan.. Jadi, memang sekadar jalan jela. Ayah kata kalau jalan tak perlukan duit. hehe.. Bila dah puas merayap dekat pasar barula kitorang pergi McD untuk mamam aiskrim. hehe... Suka.. Suka.. Suka.. ^_^ Dia tak habis-habis nyanyi Happy Birthday sebab masa birthday aisha nanti dia tak dapat sambut dengan aisha. Gara-gara aisha masih lagi dekat BP. Tapi aisha tak kisah pun sebab masa birthday aisha tu nanti pun aisha busy dengan program PraDip tu. Kesimpulannya, dia merupakan orang PERTAMA yang beri hadiah, wish dan sambut birthday aisha. Habis pipi aisha kena kena calit dengan aiskrim. Tak memasal kita jadi 'dak momot' sekejap. hehe.. 

       Sesungguhnya, aisha amat happy semalam. Thanx baby untuk segala-galanya, I Love You so much... hehe... ^_^



p/s : sorry seandainya bosan. aisha tak reti bercerita sebenarnya..


Thanx for reading ^_^!