Saturday, February 9, 2013

huhu~


      Debarannya kian terasa. Sungguh kejap masa berlalu.. Esok aisha dah berangkat untuk pergi menunaikan umrah. Erm.. Berat rasa hati nak pergi tinggalkan cik abang kita sorang tu. Tapi tak mengapa. 2 minggu jewp kan? huhu.. aisha janji yang aisha akan pulang semula ke M'sia dan dia merupakan orang pertama yang aisha kan contact untuk beritahu hal tu. hehe.. Kat sana pun.. Insya-Allah kalau berkesempatan aisha akan hubungi dia. Mungkin aisha akan mesej dia sebelum tidur untuk ceritakan perjalanan hari aisha. hehe.. Saya takkan pernah lupakan awak.. hehe.. Tak ramai kawan aisha yang tahu pasal nie. Even kawan yang pernah rapat dengan aisha pun aisha tak beritahu lagi. hehe.. Esok sebelum gerak ke lapangan terbang Singapura, aisha akan mesej. hehe... Doakan aisha dan keluarga selamat pergi dan selamat pulang. Andai kata aisha ada buat salah, tolong maafkan ye.. Buat Ikin, sorry sebab tak dapat tolong siapkan assignment yang ada. Insya-Allah nanti balik, aisha siapkan selebihnya ok? Jaga diri dan good luck fer test. Buat Daus pula, sorry tak dapat teman awak 2 minggu tu. Tak mahu jadi panda bagai. Jaga kesihatan awak k? Selamat bercuti, selamat belajar dan good luck test nanti. Doa saya selalu bersama awak.. Insya-Allah.. hehe... Oklah.. Selamat bercuti buat semua kawan-kawan aisha. Kita jumpa lagi 2 minggu k.. Adios~


Thanx for reading ^_^!