Tuesday, August 24, 2010

manyayat hati



Hari tu ada ULBS Bm..yang menyayat hatinya biler turn Fara..Dia bwat pasal Ibu Bapa..tapi dalam topic nie banyak focus pada IBU ..huhu..aQ snanyer hampir nangis tapi steady jerk coz malu lah weyh klo org nampak aQ menangis...kih3...


Then aq teringat pacal peristiwa yang berlaku pada minggu lepas..Ustaz kta ade orang kene tangkap coz 'buat projek'..Aiyoyo..ape nak jadi lah budak-budak zaman sekarang nie..kejadian uh berlaku tyme ari khamis and jumaat..


yang tyme ari Jumaat uh,dak kls St semangat gler lah an tengok..dan aQ pown dpt lihat muka si pelakunya..yang pompuan aQ x knl tp yang laki uh Firdaus (mangkuk)..both of them Form3..katanyer r.. siot jerk lah budak-budak nie...nak kta ade setan,setan dah kne ikat...yang tinggal cuma nafsu jerk lah...Tapi kalo ye pown,JANGANLAH BUAT TIME BULAN RAMADHAN...xke mcm orang ..ish3... Semoga dijauhkan dari aQ...Ameen...


Thanx for reading ^_^!