Tuesday, August 24, 2010

suke-suki

...Muhammad Ihsan Maula Ismail...



cbe tengok mke dye...hensem kan???this is the boy that make me fall in love..huhu...mamat nie lah yang telah membuatku angau like bangau since standard 6 until form3...

mule-mule kenal dye pown tyme darjah6...dye nie dah sekolah SRIH since darjah 1 kowt...tapi aq xpenah nampak pown sehingga lah tahun 2006..dye sekelas dengan aq...pada mulenyer aq juz minat gitu-gitu jerk,xsangka lah yang ianyer akan kekal hampir 4 tahun..nie kalo kapel best nie..haha!!!si0t jerk..maksudnyer kekal lme lah.. huhu...perasaanku ditolak mentah-mentah..tapi ntahlah.aq tetap nk minat kat mamat nie gk..sengal + stupid gler aq tyme uh..

Hm..dengar desas-desus mengatakan bahwa hampir 1 Batch tahu aq ske mamat nie...BTOL KE??!WALLAHU'ALAM..aq sendiri xtaw...lame-kelamaan perasaan itu berkurangan kerana kemunculan si DYE...


sape??sape??

...MOHD HANAFI ALIAS...


spe nie???ntah lah ek..hehe.. :)


He's my ***.haha!!!nielah pakwe aq yg tersayang..dye yg pertama,ke-3,ke-4 dan harap-harap kekal lah selamanya..AMEEN...ntah mcm mne aq ley sangkut kat mamat nie..huhu..aq sendiri plek..tp apekan daya,skrg aq dh xsanggup kehilangan dye...kowt..aq bertime kasih gler + tahniah lah kat dye coz berjaya merubah hati aq..nie..cewah..wing wing*..jiwang lah plak minah nie.. :p


dye nie bkn dak sekolah hidayah and I never meet him..hurm..he study in form5 now.. I HOPE HE WILL SUCCESS IN SPM!!! GUD LUCK CYG.. ^_^



Thanx for reading ^_^!