Wednesday, December 22, 2010

Merayap ke sana dan ke mari

Jadual hari nie..Oops..Silap la..Semalam..Jadual aQ semalam ialah berjalan dan have FUN!!Hehe..X ade la..Aisha merepek je nie..Hm..Hari nie pukul 10 a.m aQ dengan ayah pergi ke sekolah untuk membeli buku..So now,kelengkapan sekolah aQ dah cukup..Yippie!!!Sukenyer I...Xsaba plak rse nak naik sekolah...Form5??Final Year right? Ooh My Goodie...Rindu pada SMIH x hilang lagi..Lepas nie kne plak berpisah dgn SMKBBU...huhu...

Beg Purple yg dipenuhi dengan buku
Pulang dari sekolah,ape lagi..balik la...hehe...Balik,salin baju coz I wearing baju kurung ke school tadi...Then I bersiap...Clap..Clip..Clup..Okie saya da ciap...Juz wait for my mummy...Then pergi mengisi perut yg minta makanan dan pergi ke Muzium Sultan Abu Bakar..hehe..Semalam x buka la sayang muzium nie..

Memory at Muzium S.A.B
Selepas itu,mak and ayah send kami bertiga ke Zoo Johor...hehe..Macam-macam binatang ade..Da lame I x pegi cnie U...Rindu je rase..Pic binatang x banyak..So,I letak pic yang ade muke kami je...hehe..

The cute IXORA

Ita wit Orang Utan
Sebelum keluar,aQ dan akak naik boat..Boat yang memerlukan tenaga dimana kami perlu mengayuh...Dan disini aQ kne ejek dgn abg-abg yang jaga tempat itu..Lepas tu kat cnie jugak Aisha kne buli dengan kakak I sorang uh...Ade ke patut kt tengah-tengah tasek uh buli org..hm.. =,='

bersama burung

Muke budak yang macam nak lari

Ita bersama pemandangan burung
Oklah,kami sambung berjalan...Baru perasan yang masih ade lagi tempat yang blom kmi pergi..Ok..Let's GO!!

Burung Unta

Models of the zoo..huahuahua...

Cendawan gergasi
Selesai berjalan..Azan Zohor turut berkumandang..Ok...Let's go to the Masjid Jamek Sultan Abu Bakar..

Dihadapan masjid
Usai solat dan snap pic di hadapan masjid..aQ telefon la ayah..Hehe...Agak lame la jugak..So,ape lagi..ber-GAMBAR la...hehe...

3 gadis melayu terakhir
Kemudian pergi keMenara Tabung Haji...Kat sini ade check darah..hm..Kat cnie ade check darah FREE..Mula-mula Ita check dan darahnya dan kadar denyutan jantung normal..Okie..My turns now...Hehe...aQ kne check sebanyak 4 kali coz mesin uh asyik keluar tansa error je.. (T_T) Nak wat cane an?Sabar je la...Hm..Then result pown da dpt..Okie..My result is...Tekanan darah saya rendah + kadar denyutan jantung tinggi...Errr... (-,-')

Dihadapan kolam ikan
Lepas tu kami pergi pula ke Plaza Kotaraya...Jalan-jalan mematahkan kaki di sana...Tengok sana..Tengok sini...Tiada yang menarik minat saya la..Ok..Solat time...Lepas solat pergi kat tempat ikan di tingkat satu...

Ita, Mak dan Saidah


Thanx for reading ^_^!