Monday, February 7, 2011

ninjutsu sayaaannggg.....

ninja Pictures, Images and Photos
assalamualaikum dan selamat pagi-pagi buta..hehe...
ape pendapat korang?macam sengal je kan tajuk entri kali nie?nak buat macam mane..aQ memang sayang gler dengan kelab ninjutsu.Walaupown rase malas nk pegi training,tapi aisha tetap setia bersama kelab itu.hehe..bukan ape..sebab ade sensei yang baik je...Sensei Azlan..ape?!!(jangan fikir bukan-bukan la kawan) Sensei memang baik la..xpecaye?tanyer kawan aisha yang lain..hehe..sepatutnyer entri kali nie aisha post mase hari ahad tapi kerana ade masalah teknikal terpaksala post awal pagi..maaf ye..

Okie la..back to the main point...Hari nie (ahad),aisha dengan semangatnyer bangun pagi utk pergi training..Yela..da lame tinggalkan kelas sampaikan segala bende yang aisha pelajari last year da lupe..hehe..belajar 9 bulan tapi dalam mase 3 or 4 bulan je da lupe..lagipown aisha bukan jenis yg praktikkan pown..so,hari nie belajar pasal sanshin okata (5 elements)..Tapi sebelum tu,aisha rase terharu kerana ade jugak yang rindukan aisha..hehe..Spe lagi kalo bukan En.Addirul Aliff..sebak tau..naseb baik tak menitis air mata saya..(haha..gedix la bhaii..) Sepanjang training tu,aisha asik menguji kesabaran En.Amirul Aiman je..x taw ape sebabnyer tapi memang best kacau dye...Training hari nie memang BEST..GEMPAK...dan MASYUUKKK la...(merepek jap)..Tugasan hari nie,sensei minta yg green belt berlatih..Latihan yg agak mencabar sebab ktorang

  1. xboleh gunakan salah satu tangan
  2. xboleh gunakan salah satu tangan dan tutup sebelah mata
  3. xboleh gunakan salah satu tangan dan tutup sebelah mata serta x boleh gunakan salah satu kaki..
cube bayangkan...(awan kepul-kepul da kuar kat bayangan..HENTIKAN!!!) papehal pown memang x rugi aisha datang training hari nie...



Thanx for reading ^_^!