Friday, March 11, 2011

11-03-2011

Hari nie hari terakhir sekolah sebelum cuti selama seminggu...Result exam UF1 da dapat semua dan seperti biase...muke aQ memang kumpul B sahaje..hehe..nak buat mcm mane..aisha da terjatuh hati dengan huruf B...haha...Hari nie kat sekolah juz belajar Sejarah...Admath ckit la...Subjek PK cikgu Awe x masuk..dan waktu math mode cikgu Azmi x ajar..

Hari nie jugak pengawas buat spot-check..Adela dalam 5-6 kelas gitu yg kene..macam-macam gelagat dorang dapat dilihat...hehe...kelakar plak aisha tengok..Rasenyer macam nie la riak muke aisha tyme pengawas ramai-ramai masuk kelas nak buat spot-check..hehe...Tyme buat spot-check tadi,aisha minat tyme part kt kelas form4...dimana ade seorang pelajar telah menyembunyikan handphone-nyer dgn mencampakkan handphone-nyer itu ke luar tingkap..."Er..xsayang ape?"hehe..nvm...lantak ko la..yang rosak tu phone kau,bukan aQ punyer..hik3...

Balik rumah,terus bagitahu mak pasal Program Bina insan Robbani 2011..Program tu hanyer kelas ST sahaja yg terpilih dan hanye 10 org sahaja yg dapat pergi...Sepatutnyer 5 laki 5 pempuan yg pergi..Tapi memandangkan x dapat respon yg baik dari pelajar perempuan,jadi cikgu pown membuat keputusan 6 laki 4 pempuan.. yang pergi hanyalah Icad,Zul,Epul,Wan,Mizan,Kamarul,Nisa,Wanie,Didy and finally me...
Program tu selama 3 hari 2 malam di Savannah Hill,Ulu Tiram..I hope everything will be fine... ^_^


Thanx for reading ^_^!