Thursday, April 7, 2011

Cian blog aisha da berhabuk...hampir 3 minggu x update..Walaupun niat di hati ade rase ingin post entry macam dulu tapi mase x mengizinkan..Busy yang teramat sangat sampaikan ade seorang kawan cakap yang  'muka saya menunjukkan yg saya nie stress...' Alamak yunk,nampak ke?Hm..penat i cover tapi memang kekadang rase stress gler sampai x ade mood nak study or finishing my homework..minggu nie je da banyak homework yg kne hantar tapi aisha x ciapkan lagi...Ntah la kan..aisha sendiri x menjumpai jawapannya..


Kalo x silap aisha SPM da tinggal lebih kurang dlm 219 hari..dan aisha still x prepare ape-ape...aisha still main-main..chat-chat nan org...kacau org sane sini...Midyear exam pulak kurang dari minggu...gulp...telan air liur jela ye..Seram memang la seram tapi aisha rase aisha sendiri da x kenal dengan diri aisha...Sesuatu telah membuatkan saya seperti hilang hala tuju..Final exam 2010 & UF1 yang lalu telah menunjukkan bahawa aisha da terlebih main..dan ianya harus DIHENTIKAN dengan SERTA-MERTA..orang kata SPM merupakan penentu bagi masa depan...Okie,aisha ngaku semua tu..SPM yang bakal menentukan samada cita-cita kita dapat dicapai atau x..So,mulai bulan ini dan hari ni,aisha akan cube untuk BERUBAH..sebab,kata orang sesal kemudian da x berguna kerana nasi da jadi bubur...Tolong doakan aisha ye supaya sedar yang diri tu da besar and bakal menduduki peperiksaan...hehe...


Thanx for reading ^_^!