Sunday, April 17, 2011

sedih or gembira?


aisha!!!!!!!!!!!!!!!
kau tak ada kerja lain ke?apa kes buka orang punye profile nie?
aisha..aisha..
kan ramai da pesan kat kau supaya lupakan saja dia tu...tak payah amek tahu lagi pasal dia...


ayat yang pasti akan keluar dari mulut-mulut orang yang kenal n tahu siapa gerangan mereka diatas tu..haha...tapi nak buat macam mana,da tadi masa aisha tengah tekan HOME kat FB terus keluar...Jadi,aisha pown ikut la perkembangan semasa...hehe..aisha tak tahu samada nak happy or simpati..Yela,happy sbb kalau dulu nie yang aisha harapkan tapi aisha tahu itu tak patut sbb i got mine...Kalau simpati,patut kowt tapi ntah la..hati saya berbelah bahagi..

sekarang nie,aisha geram dgn orang yg kene 'friends for ever' kan tu..Yela,dia tu belum putus lagi  dengan gf dia tapi da panggil aisha syg,1372 dan yg sewaktu dgnnya...eyt,lu da over la bro...aisha kasi pelempang baru lu tahu..fyi,perasaan sy pada awk memang still ada tapi da berkurang..begitu jua dengan harapan sy yang selama nie berharap..so,berhenti la menghantui diriku ini..sy nak lupakan awk..sy tak akan amek keputusan bodoh utk kali ketiga ok..sy tak akan kembali pada awk..cukupla 2 kali hati ini terluka kerana mu...sy da tak larat nak menitiskan air mata yg sia-sia utk laki macam awk..so,bye-bye my love..utk terakhirkalinya... i luv u but only as my frenz & my brother...


Thanx for reading ^_^!