Thursday, May 5, 2011

saya terlalu windu an dye..

Entri kali nie aisha x tahu nak tulis ape..Tapi aisha rase cam nk luahkan perasaan la..Mungkin entri kali nie akan membuat mereka yang buka blog aisha berasa bosan tapi aisha still nk luahkan...Nie blog aisha,so aisha ada hak nak tulis pe je kan?

aisha nak sangat sendirian sekarang nie..(kalau la bley kan)...tapi mang x bley..selalu,kalau ada pape aisha akan story nan Nad..Tapi sekarang da susah coz dye da bz...aisha pown da bz..Masa aisha at SMIH dulu senang je..ade pape cari Nad..Citer tu citer nie nan Nad..Dye sorang je yg selalu ad and rajin dengar aisha merepek..Dye yg aisha cari waktu aisha hepi ataupun sedih...Bley x kalau aisha nak undurkan masa?

Da lame aisha x rasa nak nangis macam nie..Last aisha rasa macam nie waktu aisha raya dengan kawan...aisha x rasa aisha patut rasa nak nangis atas perkara remeh nie..Tapi ntah la..mungkin sebab terlalu ikutkan hati..First sebab aisha terlalu windu kat adik angkat aisha yang sorang tu..Gedix je kan?hm...Dulu aisha mang rapat dengan dye dulu..Dye suka wat aisha senyum sengsorang kalo main mesej dengan dye..aisha windu time dye kta aisha pendek.Walaupun rasa cam sakit je kan kalau dengar..Tapi nak wat macam mana..Amin lagi tinggi dari aisha...I miss everything about him..hehe..bodohkan aisha nie?Tyme dye ada suka sangat cari pasal..Padan la muka...Walaupun secara jujurnya,aisha x nak kehilangan Amin..Tapi aisha kena lepaskan dye.Mungkin dye akan dapat akak yang lebih ok dari aisha...Kata akhir dari ecah tuk Amin ecah sayangkan dan windukan Amin..


Second mungkin saya kecewa nan seorang junior nie kowt..haha..(ketawa plastik)..Dye tak ada buat salah pown dekat aisha cuma saya je yang macam mengada nan dye..Alar..sebab dye mengingatkan saya dekat Amin..Perangai dorang hampir sama..Dye selalu panggil pendek...Tapi malangnye,dye da ada kakak angkat..So,aisha buat keputusan utk undurkan diri sebab aisha xnak kacau adik angkat orang lain..Dye baik begitu juga dengan kakak angkatnya..So,kenapa aisha nak rosakkan hubungan orangkan?

Thirdly,aisha nantuk and rase cam nak tidur la kejap..hehe..nanti bila-bila aisha merepek lagi..bye...


Thanx for reading ^_^!