Thursday, July 28, 2011

:')


      Today's entry is about yesterday. aisha x dapat post semalam kerana keletihan yang amat. Homework pown terbengkalai. Jadi memandangkan hari nie macam segar sikit dan tengah tonton cerita kartun Dragon Ball kt Astro Ceria, aisha pown amek keputusan untuk update blog. >.<

      Semalam aisha balik kul 5.30 sebab tunggu buah hati kesayangan aisha sorang tu.. (hehe...dengki jap) aisha tunggu dengan penuh kesabaran. *wink wink Bila dia sampai, 5 minit lepas tu baru balik. Seboleh-bolehnya taw dia nak teman balik. sayang2...ish3.. Sorry sebab banyak senyap je, aisha tengah tahan sakit kaki :') .. Thanx ye awak sebab teman.. ♥ u sangat-sangat la cyg...

      Masa lalu kat Malinja 11, nampak 'pakwe aku' muncul. haha... Pakwe la sangat an.. Rindunya bila ingat masa latihan dengan budak-budak ninjutsu.. Kembali kepada cerita, aisha juz nampak Aramy yang ingin pergi ke padang. Ada ke patut dia naik basikal kecil.. Sempat la bertegur sapa... ^_^

     Jalan-jalan...aaaaaaarrrrrrrgggghhhhhhhhh !! Bas Sabar 8 !!! Kenapala Pak Cik Mizan nie patah balik.. Sabar jela kan.. 'pon..pon'.. Aish... Pak Cik nie.. Agakla nak horn pown.. Bising tahu.. Ganggu aje deh.. Tapi tengok bas tu, rindunye sama Icap & Irah.. Bler la dapat jumpa budak 2 orang tu lagi kan...

     Okla..story pasal semalam da tamat.. bubbye... Thanx sebab baca story yang bosan nie... :)


Thanx for reading ^_^!