Monday, August 1, 2011

DP same la pulak an.. :p



      Hari nie ada 3 orang hamba Allah nie buat lawak.. Kepala aisha still pening-pening lagi gara-gara mereka.. sabar jela kan.. Tapi aisha x kesah sebab dorang secara x langsung buat aisha happy.. 3 orang yang aisha katakan and aisha sayang tu ialah Irsyad Sabiq, Mizan dan Zulfikar... Best3... Len kali kalau nak buat kat orang lain, ajak aisha jugak ye... Apa dorang buat ye? Adelah... Cme perhatikan je gambar-gambar kt bawah nie... PEACE ! (>.<) V

Nie yang sebenar tau :)

Lihat ape abang Zul kte nie buat kat DP dye

Tengok DP Mizan,same kan dengan Zul

Nie yang paling aisha syg (xlebih dari kawan k)
cbe teka nie sape punyer FB?
yang penting bkn aisha punyer.... :)

     Hehe... Thanx ye korang... Gelagat korang hari nie membuatkan aisha terhibur sangat-sangat :')


Thanx for reading ^_^!