Wednesday, August 31, 2011

Raya Pertama ♥



      Pada hari yang berbahagia ini saya ingin mengatakan yang saya orang terakhir bangun. Dalam pukul 7. Semua gara-gara tidur lewat malam tu. Tapi aisha tak kisah, aisha rasa happy sangat-sangat. Thanx to him.  >.< Bangun-bangun terus mandi sebab akak tengah gosok baju. Jadi nanti tukar shif la ye.. Kali nie baju raya saya ade 2. Actually ade 3. Tapi baju kebaya tu mama x bagi pakai sebab... BAJU TU MACAM BAJU ORANG NAK TUNANG!! haha.. 2 baju pown jadi la.. Both of the cloth warne Ungu. hehe.. I  Ungu..


      Lepas solat Hari Raya, balik makan-makan burasak.. nyum..nyum.. Dalam pukul 11, aisha pown bertolak balik kampung. Kat Benut, aisha mula-mula raya kat rumah Cik Hokdi. Pastu pergi Prt. Makuaseng. Kat sane raya rumah Mirah, Fuang Dodah, Fuang Supok, Fa' Tijah and Fa' Walek... 7 rumah u.. Mam burasak and macam-macam air I minum. er...da macam apa da keadaan perut time tu.. hehe.. Raya kali nie x dapat jumpe Abg Mi... Da lame tak jmpe nan abang Mi. huhu.. 


akak and mak

aisha and Khairul

Akak and ayah

Khairullah

1 family :D

Qistina
*anak Cik Nani & Fa' Sahak

Fuang Dodah


3 gadis 


Thanx for reading ^_^!