Tuesday, August 2, 2011

Shamizan >.<

     Selamat Hari Lahir kawan...

     aisha doakan agar kau panjang umur dan dimurahkan rezki serta berjaya capai cita-cita kau.. aisha jugak nak ucap thanx sebab sudi kawan dengan aisha dan sudi jadi kawan yang baik. Sorry la sebab selalu bebankan kau dengan story-story aku. hehe... Eyt, kau jentik an mula-mula tak rase sakit aw tapi lama-lama rase panas jewp.. hehe.. Tak caye tanyer Wanie.. aisha selalu ngadu at dye.. And sorry gak kalau aku pukul kau kuat sangat ye.. hehe.. Sorry la x dapat sambut birthday kau.. Puase la katakan.. hikhikhik.. :p

btw, jgn main kepala aku ye. Macam ape bley  tak.. Kau sama je nan Aiman ske main kepala orang..ish3...


Thanx for reading ^_^!