Friday, August 12, 2011

Today's feeling

hiasan semata-mata


      Hari nie kelas Ibn Sina Fizik dibatalkan jadi aisha dengan Afrina bercadang nak pergi buat kerja sekolah di library sekolah. Masa sampai-sampai lib je, mood aisha still ok and semangat nak buat kerja. Tapi ntah macam mana I feel so sad and I wanna cry right now..  Tapi aisha tahan je.. Sampai la keluar lib sebab lib da nak tutup.. Hell-O Mizan boleh plak hilang.. Adesh.. Lepas dengar Mizan story, aisha still ley gelak ketawa mcm nie , terpekik-pekik.. Bila keluar sekolah, aisha  Arif tanyer 'Asal x ikut?" tapi tiada jawapan. aisha still boleh buat selambe lagi. Borak-borak nan Ziqa sehinggalah air mata mengalir dengan sendirinye. Hanya Tuhan sahaja yang tahu apa aisha rasa saat tu.. aisha x dapat nak sekat lagi air mata tu lagi.. Lantak la makcik n pakcik kt bazaar tu nampak. aisha tak larat nak pendam. Kalau boleh nak je buat macam nie   Bila da rasa agak tenang, kitorang sambung jalan lagi. Muka aisha Afrina kata cam badut...hehe... Idungku melah.. aisha pown buat la macam tak ada apa-apa yang berlaku.. Balik bazaar nampak ayah Afrina. Afrina terus balik manakala aisha,Ziqa & Fandi balik ke sekolah semula.. Bila sampai sekolah tadi, hati aisha rasa sayu sangat bila nampak dye tapi aisha tak rasa nak pergi kat dye.. I'm speechless.. Nasib baik Ziqa ada menemani saya tadi.. By the way, setinggi-tinggi penghargaan  kepada 


Afrina
 Rofanddi
 Haziqah

sebab pergi ke bazaar bersama saya tadi... Sayang sama korang la 



Thanx for reading ^_^!