Friday, October 21, 2011

ntah pape...



      Entry kali nie aisha sendiri tak tahu nak tulis apa. Jadi, fikir punya fikir dapat idea. aisha nak buat entry pasal detik-detik akhir sebelum SPM tiba. Hari nie (Jumaat) merupakan hari terakhir persekolahan kerana minggu depan kami bercuti selama seminggu sempana Deepavali. aisha kalau boleh kan tak nak cuti sebab kalau duduk rumah, aisha susah nak belajar. Kerjanya tidur dan tonton tv je.

     Budak form3 sekarang da free. Jelez tahu bila dengar dorang punya suara masa main game :'(.. Budak form5 pula busy dengan latihan,kelas dan bengkel-bengkel. Kelas aisha hari tu baru lepas main undi-undi fer 'award' untuk jamun kelas nanti. "Awak..awak.. Kita tak nak berpisah dengan awak la. Kita tak nak jalani kehidupan tahun depan tanpa suara riuh rendah awak di kelas.aisha nak tengok Soleh tidur. aisha nak lepak dengan Wanie lagi..". aisha & Wanie ditugaskan untuk fikirkan game semasa jamuan nanti. aisha tiada idea nak buat aktiviti apa tapi mungkin Wanie tahu. hehe...



      Tak sabar nak tunggu sehingga hari itu tiba. Kalau last year kelas aisha jamuan 3 hari. Tahun nie nak berapa hari pula? Yela. Lepas tu semua da susa nak jumpa. Yang pergi PLKN lain,  yang rumah jauh lain.. Sedihnyer.... I'll miss them 

      Okielah.. Dah nak pukul 0100... Kerja sekolah aisha tak siap lagi. bubbye ^_^


Thanx for reading ^_^!