Thursday, December 8, 2011

Lepak tyme ^_^

      Hye semua,hari nie aisha happy sangat-sangat walaupun kepenatan. Hari nie aisha keluar jalan-jalan dengan Nisa,Wanie,Mican,Arif & Zul. Best jalan dengan dorang. Habis 1 angsana ktorang jalan. Dari tingkat 1 sampailah tingkat 5.Dari hujung sebelah kanan sehinggalah hujung ke sebelah kiri.


     Tujuan utama teman Nisa jumpe Mr.E. Tapi malangnyer,Mr.E x dapat datang. So,ktorang pown terus ke plan yang ke-2 iaitu beli hadiah for game. Beli punyer beli,wit pown kering.haha.. *ringan beg saya Dalam kul 6 ktorang pown balik.


      Semasa kt Angsana tu,ktorang g bodyglove.. Nisa nk li beg for Mr.E. Mase dia tengok beg tu, aisha teringat  masa keluar dengan Miza beli wallet for Amin & Ihsan. Tetibe terasa nk beli untuk Arif. Masa hari jadi dia dulu aku xberi lagi hadiah.Nak tengok hadiah tu? Nanti la lepas aisha da bagi dia. hehe..








      Okielah,aisha penat nak rehat.


Thanx for reading ^_^!