Sunday, January 22, 2012

Hari-hariku kini berubah


      Assalamualaikum buat follower semua dan mereka yang terjah blog aisha. Da seminggu aisha tak update kan? hehe.. Sorry la. aisha busy sikit sejak 2 menjak nie. Mesti korang semua tertanya-tanya kan kenapa ada logo UTHM kat atas tu. Ceritanya bermula pada 16 Jan selepas aisha ambil exam komputer. Dan aisha lulus untuk exam tu. Alhamdulillah..

      Pada malam 16 Jan, aisha bertolak pergi BP. hehe.. Keesokan paginya terus pergi UTHM untuk uruskan pendaftaran, medical checkup, kad matrix dan hostel. Mesti pelik kenapa aisha cepat sangat masuk situ kan? Okla. Sebenarnya aisha buat persediaan diploma kat sane. aisha boleh dikategorikan sebagai budak baru n budak yang sudah ketinggalan sedikit sebab dorang kat sane da start belajar minggu lepas. aisha masuk section 3 yang mempunyai 37 orang siswa & siswi. aisha juga telah tinggah di asrama tingkat 4. Selama beberapa hari kat sane,aisha sorang je yang duduk dalam bilik tu. Budak yang sepatutnya masuk 1 bilik dgn aisha x masuk-masuk.

     Pada hari pertama menjejakkan kaki ke kelas atau bilik kuliah tu, budak lelaki belakang aisha banyak sangat mulut. hehe.. Annoying tau pada awalnya. Tapi lepas da kenal dye, dye bley diibaratkan seperti Soleh. huhu.. Rindu masa dekat kelas dulu.. erm.. Okla.. Kembali ke kelas Section3. aisha x kenal ramai yang aisha tahu cuma Hafifi, Loo Main Leang (nme fb dye), Hafiz, Irfan, Fina, Suhana, Daya, Ikin, Ezat, Taufiq, Aiman, Chem, Boboi, Iqhmal, Barkeh, Natasha, Fatin, Puteri, Aliya, Ana, Idah, Al dan Anis.


       Kat sana aisha belajar Sains Kejuruteraan, Mechanics of English, Algebra, Kalkulus, Asas Teknologi Maklumat, Presentation Skills & Basic English. Semua berat tapi aisha janji yang aisha akan belajar betul-betul even aisha nak jadi doktor jugak.


      Kalau diikutkan macam-macam nak cerita tapi kerana masa tak mengizinkan. aisha berhenti setakt ini sahaja dulu. bubbye semua ^_^

Library at UTHM


Thanx for reading ^_^!