Wednesday, April 25, 2012

Exam Fever


      Assalamualaikum.. Entry kali nie aisha juz nak berstory pasal aisha kat sini. Minggu nie aisha busy dengan final exam. Alhamdulillah 3 hari sudah berlalu, Semua paper aisha dapat jawab kecuali exam English (Speaking) tadi. Sepanjang exam tu aisha senyap je. hehe... Serius aisha kata aisha malu sangat-sangat. aisha pun tak tahu macam mana aisha boleh blank +++ blur habis. Jadi yang berbincang hanyalah Hafiz ( candidate A ), Aiman ( candidate B ) and Amir ( candidate D ). Dipermudahkan cerita, candidate C memang tak muncul tadi. Ghaib sebentar. Hahaha.. Erm.. Nasib baik bukan Madam Affah yang jaga. Kalau tak mesti Madam kecewa dengan aisha. Yela.. aisha tak buat betol-betol. I'M SORRY MADAM.. ^_^ 

      Apa-apa pun doakan aisha untuk 2 paper akan datang iaitu Mechanics of  English and Science Engineering. aisha takut dengan Science Engineering. huhu... Cikgu Ruhaidah and Cikgu Liyana tolong aisha dengan Kimia and Fizik bley? hehe...Saya rindu nak study dalam kelas!!!

      Okie la. Next time aisha update lagi story k? Selamat tinggal semua ^_^


Thanx for reading ^_^!