Friday, July 6, 2012

outing at Parit Raja



      Assalamualaikum.. Hari ini baru aisha berkesempatan untuk update blog. hehe.. Entry kali ini aisha nak cerita tentang 4 orang sahabat yang keluar bersama pada hari Rabu. aisha dengan Ana, Atin dan Abi keluar pada awalnya hanya untuk beli tiket bas je. Tapi sesuatu yang tak dijangkakan telah membuatkan kami singgah makan di KFC. hehe.. Masa kat KFC tu macam-macam cerita keluar and baru aisha tahu yang Abi kenal dengan Amir. Lama juga lah kitorang makan kat KFC tu. Lepas makan pergi Welward dan kedai-kedai yang berdekatan. Then, before pulang kitorang sepakat nak usha basikal. hehe.. Kitorang cadang nak beli basikal yang sama cuma warna saja yang berbeza. Harga basikal tu RM 270. hehe.. Tak sabar rasanya nak tunggu masa tu tiba. hehe.. Saat apabila SAHABAT berbasikal bersama-sama. ^_^


Ana & Atin

Abi a.k.a Nazrul Hamizi

Ana with 'GAJAH'

credit to ABU a.k.a HAZIQ


Thanx for reading ^_^!