Thursday, August 9, 2012

Deactivate? Menyepi? WHY??!


     Assalamualaikum.. Entry kedua untuk hari nie. Tanpa alasan dan tajuk entry, aisha tetap nak update. erm.. Tiba-tiba terfikir sesuatu. Agak-agak kalau aisha deactivate facebook aisha, ada tak yang akan perasan? hehe.. Mesti tak ada kan? Tak apa. aisha sedar siapa aisha (ayat boleh ke laut lah pula). Entahlah. Tiba-tiba hati nie nak menyepi dari semua ini buat sementara waktu. Tapi aisha nie dah lah jenis yang suka ber-fb dan main mesej. Agak-agak kalau tak dapat online mahupun bermain mesej, macam cacing kepanasan tak? hehe... Cuba bayangkan.... Ok tak nak. SERAM~~~ Insya-Allah aisha akan cuba untuk menyepi buat seketika. Jadi, seandainya tak dapt jumpa aisha dekat fb dan tak dapat hubungi aisha... Maaf ye.. huhu... 


Thanx for reading ^_^!