Sunday, August 25, 2013

Tukar lagu?


      Setelah sekian lama blog nie terbiar dengan berhabuknya.. Lagu dan arrangement semua tak tertukar... Jadi dalam beberapa hari yang lepas, aisha ambil peluang yang ada untuk update cerita terkini about myself. hehe.. Saya tahu cerita saya TAK menarik. Saya memang TAK reti bercerita kalau nak tahu. Terlibat dalam dunia blogging nie pun hanya untuk suka-suki sahaja.. Zaman persekolahan, aisha dengan kawan-kawan.. Cipta blog masing-masing.. Dengan citerasa masing-masing.. Semuanya berkisar harian masing-masing. Berkongsi itu dan ini.. Dengan harapan bila dah habis sekolah, kawan-kawan masih boleh ketahui perkembangan masing-masing melalui blog.

     Saya dah MULA LARI dari topik.. aisha sebenarnya cuma nak kata yang aisha DAH TUKAR LAGU.. ..ONLY HOPE.. Itu je... hehe.. Jangan marah atau geram.. Hanya untuk menghiburkan hati... Adios~





Thanx for reading ^_^!