Thursday, November 25, 2010

My fevret song

Tanpa memberitahu alat muzik di sebelah mesti semua org tu apekah ia kan?Hm...Btolla uh..Gitar..Haha!!! Untuk entri kali ini aQ saje-saje nk post pasal bende nie..Hm..Sejak kecil aQ teringin nak belajar main gitar dan piano...Tapi niat tu x kesampaian kerana ma & ayah x izinkan.. So kalau ade mase lapang aQ ske merayap kt Youtube cari lagu best yg dimainkan dgn menggunakan 2 instrument tersebut..Lepas dah puas dengar dari gitar & piano,aQ akan beralih kepada biola pula..Hehe..aQ sendiri x tau kenapa tapi semua perkara dapat diketepikan bila dgr muzik dr instrument-instrument nie..Hehe...

Semalam,semasa on9 FB..Dan lepas membace satu application dari seorang kawan aQ,aQ terpandang video pasal seorang junior aQ mase kt SMIH main piano..Hehe..banyak kali jugak la aQ tengok..Hehe..Bila dah minat nak buat camne kan...Eh,jangan pikir bukan-bukan ye...Maksud aQ bukan minat kt budak uh tapi gaya dye memainkan lagu dengan menggunakan piano tu je..kih..kih..kih... Thanx ye ^__^

Erm..papepown enjoyla lagu kat bawah nie ye...antara lagu kegemaran aQ..




Thanx for reading ^_^!