Thursday, December 30, 2010

About na(Dr)ah

NUR NADRAH


Post kali nie Aisha nak ckp pasal dye..X pusa hati taw nan dye nie..Geram je...hehe..Gurauan semata-mata...Dye nie antara kawan baik aQ yang paling best la...hehe..Hm...


Awk,jangan mara ye coz letak awk kt entri kali nie..Sebelum tu,kita nak minta maaf atas ape yg telah berlaku...Macam-macam kan?Skip dulu pasal nie...First tyme kte nampak awk an,hehe..."Dak nie dari mane yewp?Xpenah nampak pown.."(ayat sengal)...Then kte,Yana & Iman (klo x cilap) usha awk an tyme orientasi form 1..Hehe..funny..Sejak tu mula rapat...Then I asyik tanyer U pasal sorang mamat nie je..Maaf la ye...Perkenalan kte sampaila mase sekolah da buka..Awk,iman dan Yana kelas sama...Okie fine..Aisha tercampak sensorang kt kelas 1 Hikmah...hehe..Never mind..xkesah pown...Aisha da kenal dorang since sekolah rendah..So,kte x kesa sgt klo sensorang...Ape yang buat kte rapat ye?hehe..Naik bas Pak Cik Mizan yang huru-hara tu kan?hehe..Rindu la nan pak cik..~peace!~ Macam-macam kenangan yg kte lalui mase dalam bas nie kan?Pagi-pagi,kte selalu jugak tido coz kebosanan...Pastu kekadang main dgn budak-budak sklh rendah yg agak noob kan?hehe...macam-macam la sampaikan x taw nak citer yang mane...Dalam bas nie awk jugak selalu backup kte setiap kali kte hampir jd mangse Encik Izzat kan...hehe..Thanx kawan...


Pantas je mase berlalu..tup..tup..da form 3...My last year kt sekolah tu...Awl tahun tu awk nan kte jadi mangse kacau seorang senior kan..Hehe...Last-last ade orang sangkut dengan mamat tu...hehe...Kelakar la biler ingat balik...Kemudian dalam bulan berapa ntah..Kes senior uh da reda...Awk kenalkan kte nan sedara awk,Alif...Pastu korang kenalkan kte dgn Encik H kan?hehe..Awk jgn la rse bersalah kayh atas ape yg jadi kt kte..Kte x penah salakan awk malah kte berterima kasih coz kenalkan kte dgn Encik H...Melalui dye kte dapat kawan nan Alif,Isla,Fikry dan Haziq...hehe...Pastu awk selalu nasihatkan budak degil nie kan pasal Encik H...Tapi awk taw je la kan kte..'Masuk telinga kanan,keluar telinga kiri'..eheh..


Awk,awk ngt tyme ade budak cengeng nanges mase kt tangge?Tyme kelas tambahan...Gara-gara Izzat...hehe...Kelakar la bler pk balik..X malu ke bdk tu kan?eheheh...


Macam-macam la yang berlaku sepanjang persahabatan kte nan awk...Macam-macam bende kte kongsi nan awk...Thanx coz x penah jemu mendengarnyer...Selalu ade saat kte sedih dan gembira...Lagi-lagi tyme bulan 10 punyer kes hari tu..Thanx sangat-sangat...Selain tu,thanx jugak sebab jadi posmen x bertauliah ye...Klo x ade awk,surat x kan smpai la...Walopown kte da x sekola kt citu lagi,awk still nak kwn nan kte lagi kan?Terimas...Hm..kte juga nak minta maaf  kalo kte x dapat jadi kawan yg terbaik dan yang awk impi-impikan selame nie...Sorry sgt-sgt...


Thanx for reading ^_^!