Thursday, December 30, 2010

Omelanku di mase bosan

Baru lepas jenjalan kat blog org..hm...Ye..Rase cemburu mestila ade an bile tgk blog org lawa-lawa..hehe..Tapi apakan daya...Aisha x kreatif pown..hehe...btw x ade org yg kisahkan?Asalkan aQ jadi diri aQ dan aQ bangga dengan diri aQ...(tetibe jewp) Dan seleps meraap aQ tegur la kucing aQ yg agak geram + benci nan aQ yang kaki pegacau nie coz dye kikis kt suatu tempat dalam bilik aQ..tup..tup..aQ plak yg kne marah..Okie fine..(-,-')


Hehe..Sebelum kesengalan aQ bertambah..Aktiviti aQ pada 28/12 ialah...pergi Taman U..Jumpe Mak Cik Faridah,Kak Amy,Kak Long,Kak Ngah,Kak Cik dan Farhah...(di 3 tempat yang berbeza)Lepas tu,menuju ke Angsana...I da dapat present dari mak..Yay!!!skenyer...Klo nak taw ape,tunggu la entri akan datang kayh...Lepas shopping barang dapur ckit,I pegi la ke kedai fon dan di sana fon aQ kene tahan utk pemeriksaan lanjut..kih3...So,ini bermakna yang nmbr maxis aQ x aktif buat sementara waktu...Kalo ade papehal juz cari aQ at FB,blog or call fon rumah or nmnr clcm aQ je..Memandangkan bezday aQ lagi beberapa hari sahaja lagi,jadi celcom ade la bagi BONUS Hari Jadi...Okie..aQ nak contact spe je yewp?Senarai 8pax aQ ade 2 org je...First,adik kesayangan aQ dan second nombor lame Encik H...So,try la daftar nombor membe baik aQ sorang uh kt citu..Aduiiii...Kenape plak kne reject nie...Sabar je la kan..Padahal macam-macam story nak citer kan Nad kan?hehe..Tapi naseb baiklah sekolah da nak naik..Bile sekolah da mula,maknenyer tusyen pown bermula kan?So,itu bermakna Aisha akan jumpe Nad i'Allah mase tusyen addmath,biology & chemist...Kalo macam uh,c u later la ye syg..hehe...


29/12...
aQ x ade pegi mane-mane hari nie selain keluar makan dan ke Pusat Dialisis...Sebelum tu...Aisha nak ucapkan thanx to Faiz,Iskandar dan Irfan kerana telah buat aQ ketawa dengan gelagat korang yg agak kureng waras tu..hehe...Lagi-lagi tyme kt wheelchair...Irfan..Irfan...Lawak la korang nie...Papepown jumpe lagi pada hari Jumaat..and I'll tell u guyz my name on that day,,,'peace!!'


Thanx for reading ^_^!