Saturday, December 25, 2010

Celoteh la sekejap..

Assalamualaikum dan selamat tengah hari...hehe...Dah lame x jd cm pemberita nie..kih3...Ape khabar ek korang sume + ape khabar iman korang?Hm...post kali nie x d yang istimewa mengenainya juz want to share something that maybe also not too important...Ape ye?!


Oklah...Seperti yang kte semua ketahui tahun 2011 semakin dekat...Itu bermakna kte kene mengucapkan selamat tinggal kepada tahun 2010 ini okie?Jom ingat balik ape yang kte semua telah lakukan pada tahun ini...Klo aQ...Hm..Mase awal tahun aQ dapat kawan baru..boyz..adela beberapa org..Now,aQ still anggap dorang kawan aQ walopown da xcntct lagi...Miz korang la...hehe...Pastu..Tahun nie aQ still banyak bermain daripada belajar + still lagi dgn perangai kebudak-budakannye yang degil dan suke sakitkan hati org..hehe..sowi ye kenkawan...aQ rse bersyukurla coz tahun nie aQ x byk nanes berbanding tahun lepas kan abg kan?hehe...Tahun nie ade la nanes-nanes segalaa uh cme x de la se-over tahun lepas..Hehe...Tapi seperti biase bulan 12 mang bulan yang aQ senang nak touching..Idk why...aQ sendiri tertanyer-tanyer..Then,tahun nie merupakan tahun yang menggembirakan coz Aisha dapat kenal + berkawan rapat dengan dak-dak kelas ST'10 yang gler happening...Thanx guyz 4 every memory..Luv U guz alot ...hm..Okla..Tutup la buku pasal tahun nie..Aisha da malas nak fikir..

Persediaan tahun depan?Korang da bersedia?Aisha still blom lagi dan klo bley x nak jadi form5..nak maintain je kt form4...Yela..biler da form5 itu maknenyer da senior right?Then it will be our last year in school..Grrr...Nanak la berpisah nan kekawan ST kan...Chopp!!Next year Munie pindah semula ke Sri Rahmat..Alar..ST akan kehilangan seorang ahli lagi...cdihnyer....Hm...kembali semula...Next year kne amik SPM..Ooh My Goodie..Aisha nanak SPM la..Takut bley x...Huhu..takut-takut pown aQ da semangat gler an tyme beli kelengkapan sekolah...hehe...Okie la bubbye..


Thanx for reading ^_^!