CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!

The Rule(s) :

1-  Tangkap gambar korang PALING CHILL tak kisah individu atau ramai-ramai. Boleh edit kalau suka. Caption gambar kena buat tagline sendiri contoh : 'Kami Happening, anda?!!'.  (tak perlu cerita tentang gambar, aku cuma mahu tagline)

2-  Buat entri pasal contest ni. (itu sudah mesti). Linkkan URL entri korang ke entri ini. Tajuk entri : "CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"

3-  Letakkan banner contest ini di entri anda, dan sidebar juga. Linkkan ke entri ini.
Kami CHILL, anda?!!
4- Follow blog ini, i mean blog HUTAN KABUT.

5-  Tag paling koman 3 blogger. pastikan mereka tahu contest ini. 

6- Bagi tahu anda suka warna apa jugak.  



.............................................................

senang je kan?so,aisha rase nak join la..hehe...


so,I choose this pic..


Dan orang yang Aisha tag ialah:
Syazwani
Diyana 
Farah Adiba

Peraturan terakhir menyebut mengenai warna kegemaran..So,warna kegemaran aisha ialah Ungu...