Friday, December 31, 2010

Selamat Hari Jadi

Salam dan selamat malam buat kawan-kawan yg menziarahi blog kesayangan Aisha yg semakin x d cerita nie..hehe...Hm..Hari nie hari Jumaat bersamaan 31 Dec 2010..Di mana tarikh ini merupakan saya dilahirkan...Setahu Aisha,Aisha berkongsi tarikh lahir sme dengan Najihah dan Ahidah..So,Aisha nak ucapkan Selamat Hari Jadi yg ke-16 dan ke-15 buat kalian berdua...Hehe...


Aisha juga nak ucapkan thanx kat kawan-kawan dan sedara-mara yg wish Aisha..X kire la melalui Fb,fon,face to face dan sebagainyer..Di samping itu,hehe..Aisha nak ucap thanx juga buat BFF Aisha yg sorang nie iaitu Syazwani a.k.a Wanie coz memuji saya di blognyer...(u nie..wat i malu je)hehe..Klo nak taw pegi la ke blog dye ye..Klo nk URL gtaw..Nnt Aisha bg...(mem-promote blog Wanie)


Hehe..Kelakar jea gambar kt sebelah nie kan..Nie antara pic yang terbaru jugak la yg Aisha snap...Yang paling latest ade tapi x perlu la..I malu...hehe..X d la..Hari nie hepi sgt-sgt..Walopown x dpt nak celebrate nan kawan-kawan or sedara-mara,tapi tetap hepi...Thanx kerana ingat bezday Aishah ye...Btol kata org,Klo gembira jgn gembira sgt..Nanti ade yg nangez..Okie..I ngaku..Hari nie saya ade la menangis dalam 2 ato 3 kali je..Atas sebab....rahsia la yunk..hehe...Papehal pown thanx ye kawan-kawan..I Luv U guyz...mmmuuaahh3....




Thanx for reading ^_^!