Sunday, December 18, 2011

Jamuan Pengawas ^_^



      Pada hari Rabu ( 14 Dec 2011 ), aisha telah pergi ke jamuan pengawas yang telah diadkan di Hotel New York. Mengikut perancangan, majlis ini bermula pada jam 12.00.. hehe.. Paham-paham jelah ye.. As usual, aisha mesti akan tunggu dak kelas aisha datang walaupown sorang kan. hehe.. Act, yang sepatutnye nak pergi ialah Chik, Naza & Wanie. Atas sebab-sebab tertentu hanya Chik sahaja yang mampu datang. huhu.. Asalkan ade kan.. hehe... Sepanjang jamuan tu, aisha dengan Chik tak makan sangat sebab dah kenyang. Almaklumlah, saya memang pandai. Dah tahu nak pergi makan kat hotel, kat rumah boleh makan macam tak makan setahun. hehe.. Orang depan aisha tak habis-habis suruh aisha ambil makanan. "Adeh.. Cyg nie, aisha kan kata yang aisha kenyang lagi..." hehe.. Tapi apa-apa pun aisha happy sebab dapat lepak dengan Chik & dapat jumpe Arif. "Btw cyg, aisha suke tengok awak pakai baju tu.. hehe.. :P " I'll miss u... Lepas jamuan saya terus balik sebab tak tahu nak pergi mana dan tak rasa seperti mahu ke mana-mana.


Thanx for reading ^_^!