Saturday, March 10, 2012

celotehku

      Hai...Assalamualaikum.. ^_^
 Entry kali nie aisha buat sewaktu aisha pulang ke JB. hehe.. Setelah berminggu-minggu tak pulang ke rumahkan. Walaupun banyak assignment and penat, aisha tetap happy dapat pulang. Rindu  nak makan dekat kedai-kedai yang aisha selalu pergi dan sudah tentu saya juga rindu pada teman-teman saya yang tersayang tapi aisha minta maaf sebab kali nie aisha tak berkesempatan nak jumpa korang. I'Allah nanti masa cuti sempena result SPM, aisha jumpa korang.. Sesungguhnya saya amat merindui kalian. hehe..

      Oklah.. Nak dijadikan cerita.. Semenjak 2 menjak nie, aisha macam tak berapa nak ok. Banyak perkara mengganggu fikiran aisha. Sehinggakan hari Khamis hari tu, aisha hampir terjatuh dalam longkang. (aisha rasa longkang kowt) Then, aisha juga hampir kena langgar. Thanks kepada mereka yang suka buat fikiran saya melayang. eee... Pleaselah.. aisha nak study dengan aman kat sini. aisha tak nak kusutkan fikiran aisha dengan perkara-perkara remeh. Serius aisha kata ada masa aisha dapat fokus pada kerja aisha, ada masa tak. Sebab tu kekadang aisha senyap je. aisha malas nak terlibat dengan permainan hati, perasaan dan emosi. aisha penat dengan semua nie. Kalau aisha menyepi buat sementara, jangan marahkan aisha k? aisha perlukan masa. aisha minta maaf kalau terpaksa buat keputusan macam nie. Tapi blogger tetap berjalan kalau aisha ada kesempatan. hehe... Oklah.. Kerja banyak lagi yang perlu disiapkan. Bubbye ^_^


Thanx for reading ^_^!