Sunday, March 25, 2012

Thanks to my mama & papa



      Mesti pelikkan kenapa tiba-tiba saja aisha buat tajuk entry kat atas tu? Sebenarnya aisha nak berterima kasih pada mak dan ayah sebab mereka dah beri aisha hadiah sempena result SPM. Walaupun result tu tak seberapa tapi aisha still dapat hadiah. Terima kasih sangat-sangat. Actually bukan sebab tu saja. SEMUA sekalilah. Sebab da jaga aisha dari kecil sampai sekarang. hehe.. Hadiahnya pun sesuatu yang aisha nak since benda nie keluar. Dan akhirnya, aisha dapat. Yeay!!! Thank You so MUCH! Mmmuahh... hehe.. Gediks sebentar..


my new phone..
Samsung Galaxy Y

      Tapi mungkin susah lah sikit nak lihat aisha guna henset nie. Sebab enset nie aisha guna for number celcom. So, kepada kawan-kawan aisha yang guna number celcom beritahu aisha kay? Nanti aisha contact korang. hehe...


Thanx for reading ^_^!