Monday, April 16, 2012

Celotehku..



      Assalamualaikum.... Setelah berabad blog nie tak di update sampaikan naik berhabuk dah blog nie... Hehe.. Kesian blog nie diabaikan. Maaf ye blog ku tersayang, kat sana aisha susah nak on9. hehe... Oklah nak dijadikan cerita, minggu nie aisha cuti sempena STUDY week.. Cuti-cuti pun, aisha kena study untuk FINAL. Yela kalau aisha main-main exam nie, sia-sia jela aisha study kat sana 4 bulan berhabis berape ribu entahkan. Huhu.. Jadi, tolong doakan aisha berjaya Final nie k?

      
      Sebut pasal final, hati nie rasa sayu je. Memang kena ea rasa macam nie? Orang kata lumrah alam. Orang yang bertemu pasti akan berpisah. Tapi aisha macam tak rasa nak berpisah dengan mereka semua. Walaupun baru 4 bulan tapi macam-macam kenangan yang dapat aisha simpan. Dari start aisha masuk PraDip sehingga ke hari nie. Betul kata orang. Kenangan itu berharga. Tak kiralah manis atau pahit kenangan itu. huhu.. aisha harap bila dah habis PraDip nanti, hubungan persahabatan antara kita semua akan terus kekal sehingga ke akhir hayat. Amiiinnn...


      aisha bersyukur sebab dapat kenal korang dan duduk belajar dalam sebuah kelas yang sama dengan korang. Korang buat hari-hari aisha kat sini happy dan berwarna-warni.. Thanx alot guyz. ^_^




Thanx for reading ^_^!