Sunday, June 3, 2012

storry morry



      Assalamualaikum.. Hari yang dinanti-nantikan telah tiba. aisha nantikan ke? Erm.. Siapa tahu kan? aisha berat hati nak pergi. aisha malas nak pack barang. Lepas mak suruh banyak kali baru aisha gerak. Tu pun kalau boleh aisha nak angkut 1 almari. Malas la aisha nak kemas-kemas barang nie. Muka nie bukannya rajin sangat. Tapi alhamdulillah.. Semalam malam pukul 9 aisha mula kemas dan pukul 12 da selesai. hehe.. 


      Hari tu Wanie 'texting' dengan aisha. Serius aisha rindu gila dengan dia. huhu.. Rindu nak duduk sebelah dia dalam kelas.  Macam-macam la kitorang cerita. hehe.. Dia kata dia da rindukan rumah. hehe... Kesian dengan kakak kita sorang tu. Bawa-bawa bersabar ye sis.. Nanti tiba masanya u pulang lah ke rumah ok? Tak care kat Negeri Sembilan tu.. hehe...


      Beberapa hari yang lalu, Mizan call aisha. Jarang sekali dia call aisha pada waktu malam. hehe.. Dia beritahu yang dia dapat sambung belajar kat Kelantan. Dan alhamdulillah malam tadi dia call mengatakan dia selamat tiba di sana. Kepada abang saya yang sorang nie, jaga diri baik-baik taw.. Awak tu kat tempat orang. Agak-agak sangkut dengan orang sana, boleh saya berkenalan dulu :p hehe...


      Pagi tadi Chik call aisha. Dia kata dia rindu aisha. hehe.. Suka.. Suka.. Suka.. aisha pun rindu dia jugak. Dia suruh aisha balik 16 Jun nie.. Kalau x... Semua kakak and abang saya kat KMJ tu merajuk nan saya. Alamak.. Tak aci lah macam nie. Mentang-mentang korang ramai kat sana. Jangan lah buli aisha :'( I'Allah aisha balik.. Tapi kemungkinan besar aisha tak balik.. Kalau aisha tak balik aisha minta maaf k? huhu..


      aisha berat hati nak berangkat esok. Mungkin sebab ada beberapa perkara yang aisha tak dapat nak selesaikan tapi entahlah. aisha akan cuba elakkan dari bermain dengan emosi dan cuba untuk selesaikannya dengan cepat. huhu... Harap-harap semuanya akan ok sahaja ^_^
      


      


Thanx for reading ^_^!