Sunday, June 10, 2012

ola ^_^



      Sudah seminggu aisha dekat UTHM nie. Dengan suasana yang baru dan ada juga kawan-kawan yang baru dan ada juga kawan lama yang dari sekolah dan Persediaan Diploma. hehe.. aisha gembira dapat jumpa kawan-kawan dari Persediaan Diploma semula terutama mereka yang dari Section 3. hehe.. Walaupun tak semua ada dekat UTHM tapi aisha still happy. Insya-Allah...

       aisha duduk dekat KKTF, blok G5A-306... hehe.. Agak-agak nak datang bertandang, jemputlah ye.. hehe.. Alhamdulillah aisha syukur sangat-sangat sebab dapat sebilik dengan Fatin.. Sepanjang seminggu aisha kat sini, masa agak ketat juga lah sebab minggu orientasi kan. Setiap masa ada program. Tapi best lah program yang diadakan.. hehe..

      Semalam aisha, Ana & Fatin pergi BPMall setelah penat seminggu dengan orientasi tu. hehe.. Kitorang keluar dari pukul 4 petang sampai sehinggalah pukul 11 malam. Macam-macam aisha beli. hehe.. Habis RM150 duit aisha. aisha memang da beritahu mak nak beli apa semua. Jadi,minggu nie jela aisha agak boros. Start minggu hadapan aisha akan jimat kembali.weeee... ^_^

     Esok bermulalah perjalanan saya sebagai siswi di UTHM. Doakan segalanya berjalan dengan lancar k? Selamat malam ^_^


Thanx for reading ^_^!