Wednesday, August 1, 2012

Bulan baru!



       Assalamualaikum.. Hari nie da masuk bulan baru. Pejam celik pejam celik dah 2 bulan aisha kat sini. Rasa macam baru je lagi. Lepas nie cuti raya.. hehe.. Tak sabar pulak rasanya nak beraya. DApat lagi ke aisha beraya dengan kawan-kawan ST macam tahun-tahun sebelum nie? Harap-harap dapat. aisha rindu sangat dekat dorang. hehe..

      Bulan yang baru, hari yang baru dan juga azam yang baru untuk aisha. Selepas apa yang berlaku selama sebulan dekat sini, ada lah juga sedikit keinsafan dekat dalam hati. hehe.. Lagi-lagi lepas exam kan. Banyak markah aisha jatuh malah rasa macam tak pernah belajar pun. Walhal dekat PraDip dulu pun dah belajar benda yang sama. Tapi result aisha? hm... Hanya Tuhan sahaja yang tahu. aisha kalau boleh start bulan Ogos nie aisha tak nak main-main. aisha nak fokus dengan study. aisha tak nak bazirkan masa aisha dengan perkara yang tak sepatutnya. huhu... aisha ingat lagi masa dekat SMIH.. Kak Wani selalu pesan pasal masa nie. Kak Wani kata : 



MASA TIADA MASA NAK BUANG MASA DENGAN KITA..
Awal-awal tu agak noob lah jugak an. Tapi bila dah faham maksud kata-kata baru lah aisha sedar.. hehe... Oklah.. aisha nak siap-siap pergi SISPA. bubbye ^_^


Thanx for reading ^_^!