Friday, September 28, 2012

Final test



       Final untuk sem 1 sudah hampir dekat. Tinggal 2 hari sahaja lagi. Tapi aisha masih lagi berseronok. Buku pun tak buka sangat. Erm.. Apa nak jadi lah kan? hehe... Sesungguhnya saya tak bersemangat nak ambil exam. huhu.. aisha tahu aisha tak boleh terus macam nie. Jadi, nak tak nak aisha kena juga cari semangat dan mood tu kembali supaya aisha dapat study dan masa exam nanti aisha dapat jawab. huhu... Takutnya nak exam. Mana tak takutnya, result test 2 hari tu pun banyak jatuh. Urgh... Apa-apa pun tolong doakan aisha dan kawan-kawan aisha yang lain. hehe... Bubbye~~


Thanx for reading ^_^!