Friday, September 28, 2012

Presentation LK


      Assalamualaikum.Pada hari Selasa yang lalu, aisha dengan kawan-kawan ada presentation LK. Kitorang kena present tentang model rumah yang kitorang dah buat. Lawa-lawa rumah diorang. Rumah kumpulan aisha pun apa kurangnya. Lawa juga :P hehe.. Untuk menetukan group mana yang akan present, Encik Adanan telah menetapkan untuk mencabut undi. hehe.. Berdasarkan nombor Matric. Bila tiba giliran kumpulan aisha, kad matric aisha yang kena sebut. Memandangkan saya jenis yang cepat blur, masa nombor matric tu disebut aisha relax je. Nak tahu tak kenapa? Sebabnya aisha lupa nombor matric aisha. hehe.. Bila aisha suruh Fatin ulang, aisha rasa aisha pernah dengar nombor tu. Then,aissha gelak. Fatin dengan Ikin dah dapat tangkap kowt kenapa. hehe.. Tu kan nombor matric aisha.. *kenapalah aku slow sangat hari tu Masa nak angkat banggunan tu pula, kononnya nak menolong tapi aisha terjatuh.. hehe.. Nasib baik ramai yang tengah buat kerja masing-masing. So, beberapa orang je yang perasan. Oklah.. Tutup kes. Lihat jela gambar kat bawah nie.. MALU!!

with Khuza & Atin

Bulan

Bulan & Mommy

Bedah, Chacha & Azima

Rumah siapa nie??

Rumah kumpulan H



Thanx for reading ^_^!