Sunday, September 9, 2012

insiden hari nie..

Hiasan semata-mata

      Assalamualaikum.. Hari nie hari yang tersangatlah best. Nak tahu kenapa? Sebabnya... Hari nie aisha tak buat apa-apa selain mengadap lappy. On9, tonton movie, baca cerita menarik dekat blog penpatah dan memekakkan telinga dengan lagu KB. Serius rindu dengan lagu-lagu KB. Since 2 tahun lepas aisha da jarang dengar. hehe...


      Selepas solat Asar, Sella keluar pergi bilik kawan dia, tinggal aisha saja dekat bilik nie. Then, Syuhada balik dari kem terus pergi bersihkan diri semua. aisha pun pergi tandas sebab nak cuci tangan. Nak dijadikan cerita, pintu bilik kitorang rosak. Jadi sebelum aisha keluar tadi, aisha biakan pintu tu terbuka sedikit. Tapi angin petang telah menutup pintu tu. So, kitorang tak dapat masuk bilik. Dalam pukul 9 tadi, Fatin balik hantar kunci bilik. Nasib baik dia balik dan bawa kunci bilik sekali. Kalau tak, memang tak masuk bilik lah jawabnya. hehe... Dan sekarang agak kebosanan sebab tak tahu nak buat apa. 3 hari berturut-turut aisha enjoy habis. huhu.. Buku satu pun tak buka. Jadi, nak tak nak terpaksa lah aisha study esok bila ada masa lapang. ngee... Oklah selamat malam semua...:*


Thanx for reading ^_^!