Monday, October 8, 2012

Kembali....


2010
2011

       Entry kali nie umpama luahan perasaan aisha sahaja. aisha rindu dengan suasana riuh rendah masa dekat kelas, semua sepakat untuk lakukan aktiviti dan selalu ada bersama. Senang kata macam adik-beradik betul, susah senang bersama tak kira apa pun berlaku. Sekejap je masa berlalu. 2 tahun bersama, duduk di dalam 1 kelas yang sama.. belajar.. makan.. gelak ketawa.. hm.. Tapi bila semua dah sambung belajar.. Puff!! Haha.. Hancur semuanya. Mana kawan-kawan aisha yang dulu? Mana 5ST yang aisha kenal? Jangan sebab korang dah jumpa kawan baru, kawan lama korang buat macam nie. Sebagai contoh, hal yang berlaku at diri aisha sendiri masa planning nak raya hari tu. Sampai gaduh-gaduh segala. Ohh.. Pleaselah.. Kita semua tak pernah macam nie dulu. Baru-baru nie aisha dapat tau ST kat KMJ gaduh. Tak sepakat lah apa lah. Sampai ada yang nangis-nangis. Eyt, apa semua nie? Apa yang dah berlaku. aisha tahu korang stress study at KMJ tu, tapi janganlah sampai gaduh-gaduh. ST paling ramai dekat KMJ. Sepatutnya korang lah yang lagi sepakat dan makin rapat. Bukannya gaduh sampai renggang! erm.. Best sangat ke gaduh-gaduh nie?

        Tolonglah.. Permintaan aisha satu je. Tak banyak.. Senang je permintaan aisha nie.. Tolonglah BERBAIK semula.. aisha nak kawan-kawan aisha nie macam dulu.. Macam adik-beradik. erm... Kembalikan ST aisha yang dulu. huhu...
       


Thanx for reading ^_^!