Tuesday, November 27, 2012

geram!


       Assalamualaikum.. Hari nie da masuk hari kedua bagi minggu kedua ini. aisha nampak rilex je. Boleh online dan tonton movie bagai. Walhal kerja banyak yang nak kena buat. Dengan study lagi. haha... Entahlah.. Lepas kelas tadi balik-balik rasa malas semacam. Dalam kelas Kimia tadi pun tak dapat nak fokus. Jadi kerjanya kacau orang jela. huhu.. Apa kena dengan aisha pun aisha tak tahu kenapa. Tapi aisha akan cuba untuk betulkan segalanya semula. Mungkin ada yang bermasalah sikit.



       Nak dijadikan cerita, tadi lepas layan cerita Budak Pailang aisha pun online. Kononnya nak siapkan kerja Komunikasi Teknikal tapi tak ada mood lah pula. Jadi aisha pun ngadap twitter jela. Layan abg Is.. Kacau lah sesiapa yang boleh. Pic kat bawah nie berkaitan * Fon BB - Anugerah dekan - sem nie * haha... Segalanya bermula pada beberapa hari yang lalu. Abg Is buat status berkaitan fon semua. Entah macam mana, aisha minta abg fon SII dia dan bla..bla..bla.. Abg pown kata kalau aisha dapat DL abg bagi BB. Gila tak terkejut tapi aisha layankan jela. aisha bukan kisah sangat pun. aisha cuma gurau-gurau je dengan Abg Is. Kalau betul dia nak bagi, alhamdulillah la.. Kalau tak pun aisha tak kisah. 


      Sampai di sini sahajalah ringkasan aisha mengenai entry kali nie... haha... Adios~

p/s :  maaflah kalau entry kali agak sengal. aisha tengah tingtong sekarang nie


Thanx for reading ^_^!