Sunday, October 20, 2013

Celebrate 2 birthday gurlz


      Sambutan hari jadi mereka disambut pada 19hb sebab birthday Tasha pada 18hb dan 19hb pula birthday Ida.. Jadi, untuk menjimatkan masa semua, celebrate sekali jela kan.. Sambutan diadakan di McD. hehe... Thanx to Atin sebab tolong pujuk Ida dengan Tasha untuk pergi ke McD.. Sambutan kali nie Daus tak dapat join sebab hari yang sama birthday housemate dia iaitu Pijo. So, takpela.. Celebration from gegurlz jela.. 

Birthday girls
TASHA & IDA

Birthday cake

Posing bersama birthday girls

Preparation  from 3 of us

Cik Ikin dengan aiskrimnya

      Selepas da kenyang makan semua, kitorang plan nak pergi tengok wayang. Kononnya ianya cuma idea, tapi bila birthday girl da bagi greenlight, apa lagi.. Semua balik bilik bersiap.. hehe.. 2 kereta dengan 7 orang perempuan.. hehe.. Siapa mereka? Sudah semestinya aisha, Ida, Tasha, Khuza, Atin, Ikin & Ana.. Kitorang semua dok layan cerita Sadako 2.. Seram tu seram lah jugak.. Tapi kitorang happy and enjoy sesangat.. Terima kasih untuk hari ini... 


Thanx for reading ^_^!