Thursday, April 17, 2014

BP walk mari..



      Atas sebab stress belajar dan masalah sekeliling.. Kami dengan bulat hatinya nekad untuk keluar melepak pada jam 10 malam. Sebenarnya nak berjalan-jalan je. Tapi terbehenti pula dekat BPwalk nie sambil ambil angin dan mengisi perut. Yang menariknya, malam tu ada persembahan sedikit. So, kitorang pown melayan jela.. Tak lama pun sebenarnya sebab kitorang sedar diri yang kitorang semua nie perempuan. So,bahayala sikitkan. Tapi apa-apapun kitorang tetap have fun. hehe...

Malam nie bulan penuh ye kawan-kawan :)

Awak main game ape tu??

Kawan dari sekolah sehinggalah ke UTHM

Interfrem 2000 kat belakang tu..
Konon rare la an...

Our future car...
in shaa Allah ^_^


Thanx for reading ^_^!