Saturday, May 28, 2016

L.O.V.E


     Assalamualaikum.. Dah lebih 2 bulan jugakla tak bukak blog nie. Aigoo.. Sibuk yang amat rasanya sem nie. Lagi-lagi bila dah nak habis sem. Makin banyak pula assignment, projek, test dan presentation yang nak kena hadap. Nak tak nak kenala jugak sadokan hati dan diri nie tuk menghadapi sem yang agak mencabar. Esok permulaan tuk minggu yang terakhir sebelum cuti study week.


      Sekali lagi.. Sekejap je rasanya minggu nie dah nak sampai penghujungnya bersama makcik-makcik kepoh nie. Terima kasih Ya Allah beri aku kesempatan mengenali mereka dan hadirkan mereka di dalam hidupku. Good luck guys for this extreme final.. Do your best..



With love,    
Miss Aish


Thanx for reading ^_^!