Saturday, June 18, 2016

Final Fever


       Assalamualaikum.. Selamat hari ke-12 berpuasa.. Sekejap je rasanya. Sedar-sedar nanti dah nak raya. huhu.. Dalam sibuk berpuasa nie, aisha dan nak masuk minggu kedua final tuk exam kali nie. Tiga paper telah pun tumpas di medan peperangan. Tinggal tiga sahaja lagi. Sungguh amat sangat menduga subjek sem kali ini. Tekanannya pun extra. Selalu tak ada se-ter-tekan kali nie. Mungkin sebab paper kali nie semuanya tiga sederet.. Isnin, Selasa, Rabu.. Isnin, Selasa, Rabu.. Tapi takpela. Boleh balik awal.. hehe... Jadi, dengan saki baki masa yang ada nie, moh ler kita study sehingga ke penghujungnya. Wish me luck

With love,   
Miss Aish


Thanx for reading ^_^!