Tuesday, June 12, 2012

..bosan..

me as siswi @ UTHM


      Assalamualaikum.. Hari nie hari kedua kuliah. Nak kata penat tak juga sebab kelas hari nie cuma pukul 8 sampai 10 tadi dan akan menyusul pukul 5 sampai 7 nanti. Kelas pukul 2 cancel untuk hari nie. YAY!!! hehe.. Siapa tak sukakan bila dapat balik bilik. Tadi story-story dengan Ana and Fatin. Lepas tu diorang pun terlelap. aisha buatlah apa-apa yang patutkan. Dah siap semua baru online. Tiba-tiba mata pun terasa berat. Jadi aisha buat keputusan nak update blog. hehe.. Walaupun tiada apa-apa yang boleh diceritakan tapi aisha still nak update.


      Tadi time story-story aisha terbuka kisah Zizan. erm.. aisha tahu apa yang aisha buat sekarang nie memang tak seharusnya berlaku. Fatin kata aisha macam bagi harapan kat dia. Tapi aisha buat macam tu sebab aisha kat sini aisha rasa kosong. Kalau sebelum nie akan ada orang yang selalu ada dengan aisha tapi sekarang dia tak ada. huhu.. Betulla tu. Tapi masa Fatin cakap macam tu aisha rasa nak nangis sangat tapi aisha cepat-cepat pujuk hati aisha supaya tak berbuat demikian. aisha tak nak dorang risau. erm.. Kalau dulu aisha ada dua orang 'abang' yang selalu buat aisha happy. Sekarang mereka dah tiada. Ok fine.. aisha mesti  boleh kan? hm.. Entahlah.. aisha tak suka macam nie. Ya Allah... Tolonglah bagi aisha kekuatan untuk lalui semua nie. AMIINN...~~ Pastu Ana ada cerita juga yang dia tak berjaya pujuk 'abang' aisha sorang tu dan si dia masuk sini. Walaupun terasa kecewa tapi aisha try senyum bila Ana kata macam tu. huhu...

     Oklah.. aisha nak siap-siap pergi kelas... Selamat tinggal ^_^


Thanx for reading ^_^!