Wednesday, August 15, 2012

Terharu...


      Assalamualaikum.. Komen-komen dekat Cbox aisha yang tak sempat aisha nak balas dan baca satu per satu. InsyaAllah seandainya berkesempatan nanti aisha baca dan BW blog korang semula. Nak dijadikan cerita. Tadi aisha buka Cbox aisha dan terbaca komen daripada MBP aisha dekat SMIH. aisha terharu sangat bila baca. Walaupun  kitorang jarang contact semua, dia still tak lupakan aisha. Memanglah aisha tak lupakan dia tapi rasa macam aisha taknak ingat apa yang pernah berlaku dekat sana. Masa tingkatan 3, banyak kenangan aisha dengan SMAF. Tapi mak pernah kata bila dah tinggalkan SMIH, ibaratkan aisha tiada kaitan langsung dengan sekolah tu. Sebab tu sampai sekarang aisha tak ambil sijil UPSR dan PMR aisha yang ori lagi.. hahaha... Apa-apa pun, SMAF selalu ada di hati aisha.. aisha tak pernah lupakan ikatan persahabatan yang terjalin antara kita 4 orang. Sayang Miza sangat-sangat. aisha pun sayang dekat Farah dan Inah jugak.. ^_^


Thanx for reading ^_^!