Wednesday, October 24, 2012

aktiviti di siang hari

Pic sewaktu hari sukan SMKBBU '11

      Assalamualaikum.. Semalam nak dijadikan cerita aisha pergi jog dengan Ziqa. Tapi nak dikatakan jogging tak juga sebab kitorang berjalan je. Ziqa jemput aisha dekat rumah. Kitorang gerak pergi padang Malinja 14. Tapi tak sampai 10 minit kat sana, kitorang gerak pergi padang Malinja 3. Lepak-lepak  dekat sana. Yang paling best aisha dapat main buai.. Wee~~ Sesungguhnya saya memang suka bermain buai. hehe.. Macam-macam kitorang story. Yela nama pun dah lama tak berjumpa. Kalau jumpa dekat U, dua-dua nak cepat. hehe.. Tak ada masa nak lepak sama-sama.. hehe... Lepas puas bermain di taman permainan tersebut, aisha dengan Ziqa pergi sarap sebelum merayap dekat sekolah. Best3... Rindu gila nak merayap kat sekolah macam dulu. hehe.. Masuk je sekolah, teringat masa dolu-dolu kala. hehe.. Tengok kelas, pergi bilik guru, pejabat, cabin... hehe... Alangkah gembiranya saya seandainya dapat merayap ke sekolah bersama dak ST. Sebelum balik, kononnya kitorang nak tengok lah carta organisasi Ninjutsu untuk tahun nie. Tak sempat cakap apa-apa, ketawa kitorang je yang dengar. Atoyai adik-adik aku nie.. Sorang pun tak ganti carta tu... APTB.Masa dekat sekolah tu,aisha jumpa dengan adik aisha sorang tu. hehe.. Siapa? Tengok nie..


.
.


.


Amsya Hasif
*gambar curi dari profile dia

       Amsyar makin tinggi and makin matang boleh tak. Yang aisha tak puas hati tu, KENAPA DIA TINGGI??? hehe... Dia ajak datang training hari Ahad nie. aisha dengan muka tak bersalah hanya tunjuk dekat Ziqa jela. Nak aisha datang? Memang taklah.. Malu meyh.. Dah lama tak datang training. Tiba-tiba nak muncul memang takkan berlaku lah. hehe.. Apa-apapun i'll miss this boy ^_^


Thanx for reading ^_^!