Monday, October 29, 2012

Pening @_@


      Assalamualaikum.. Malam nie aisha tak tahu nak buat apa. Kalau nak tonton tv rasa macam tiada cerita menarik malam nie. Jadi aisha mengadap FB dengan Twitter je dari tadi. Apa aisha buat?

FB --> merayap dekat HOME
lihat profile kawan-kawan
kira berapa friend request yang ada dan jumlahnya 168.  (malas nk app)

Twitter --> tweet nan abg Isla je

        Sekarang nie aisha tak tahu nak buat apa. erm.. Merayap at senarai friend requst tadi terjumpa balik 1 FB nie. aisha ingat FB tu da terkubur tak sangka pula yang dia tak remove lagi tapi tak apalah. aisha tak tahu nak app ke tak. aisha tengok je FB tu dari tadi. Bila aisha check smula friend FB aisha. tak semua aisha kenal. Ada yang tak pernah tahu pun. hehe.. Nak remove tak tahu bila,nanti-nanti kowt. erm...

       Tiba-tiba terlintas kat fikiran nie Kalau masa PraDip ada apa-apa masalah or yang tak berapa nak ok, mesti rasa nak balik KKTM cepat. Kononnya aman kat sana. Masa tu aisha da mula jauh dengan kawan-kawan sebab semua sibuk kerja dan aisha sibuk study. Kalau sekarang macam mana? Rasa da jauh dengan kawan-kawan tu memang still ada tapi aisha tak rasa nak balik KKTF cepat tapi dalam masa yang sama aisha tak nak duduk JB. Kalau ada kat JB sekalipun, aisha kalau boleh nak mereka ada kat sisi aisha macam dulu.

oklah... Adios~~


Thanx for reading ^_^!