Wednesday, October 31, 2012

quotes ^_^


      Assalamualaikum... Pejam celik pejam celik, cuti sem aisha tinggal kurang dari 3 minggu. Sepanjang cuti nie aisha banyak menghabiskan masa dihadapan lappy or tv je. Nak merayap or hangout mestilah susah. Mereka yang selalu keluar dengan aisha masih belum cuti dan sekarang nie pun tengah menduduki peperiksaan. Semoga berjaya buat mereka semua. hehe.. Jadi,2 minggu telah berlalu. Hanya sorang sahaja yang rajin melayan kerenah aisha yang agak tingtong nie. Jadi dikesempatan ini aisha nak ucapkan terima kasih kat buah hati aisha yang sorang tu sebab sudi teman aisha 24/7. Thanx! ^_^


Love Quotes from Dolliecrave.com
      Nak dijadikan cerita, semalam aisha rancang nak post ayat nie dekat wall FB dia tapi tak jadi. aisha pun tak tahu kenapa aisha tak rasa nak post ayat nie. Mungkin sebab malu dan entahlah. aisha still lagi post dekat wall dia cuma aisha post ayat yang dekat bawah nie.


Love Quotes from Dolliecrave.com

       aisha pilih ayat nie pun sebab aisha rasa ayat nie macam sesuai dengan apa yang aisha rasa. hehe.. Jadi, ayat nie aisha tujukan khas untuk dia. hehe... Sayang sama kamu lorh.. :)


Thanx for reading ^_^!