Thursday, November 8, 2012

Tweet with Abg Is


      Assalamualaikum.. Rasanya nie entry pertama untuk bulan November kan? hehe.. Entry kali nie aisha nak kongsi pasal abang angkat aisha yang sorang nie. Dia satu-satunya abang angkat yang aisha ada. Sebenarnya dah lama juga aisha tak contact dengan abang Is nie. Jadi bila da contact, makin menjadi-jadi lah mantol dia tu. hehe.. Pic kat atas tu merupakan antara perbualan aisha dengan dia dekat Twitter.. Isu kat sini cuma berkaitan dengan harga hard disk and bb... Isu bb tu muncul gara-gara aisha tak ada Whatsapp n bbm je.. Geli hati aisha dibuatnya. Dia kata nanti senang nak contact dengan dia, kawan-kawan dan boyfie.. haha... Apa la abang Is nie.. aisha cuti pown da nak habis, kalau ada Whatsapp pown bukannya aisha guna nanti dekat U. Baik tak payah. hehe.. Lagipun aisha tak minat BB sebab BB macam complicated sikit. Tu yang, err... malas nak minat-minat segala. Sebenarnya ada lagi sambungan dia, cuma aisha malas nak story panjang-panjang. So, sampai sini jelah dulu. Bubbye ^_^


Thanx for reading ^_^!